Morgenmad: ristet brændenældebrød med vildtfanget laks, dild og et spejlæg + 8 butterbeans i tomatsauce.
Formiddag: Alliance-tærte fra bageren i Den Gamle By.
Frokost på Sushi+ ved åen: sashimi af tun.
Efterfulgt af 8 stk uramaki med teriyaki-laks og avocado.
Aftensmad på Klassisk 65: Først brød og aïoli - derefter snegle i hvidløgssmør.
Foie gras med smørristet brioche og solbærsirup.
Svinekæber i cidersauce med kartoffelpuré, selleri og nødder.
Deledesserter: Crème brulée og Gateau Marcel.
Det blev også til en del god rødvin.
Efterfulgt af guldøl og shots.
Sikke en vild lækker overflodsdag. Det stadfæster en gang for alle at 5:2 er det rigtige valg for mig. Jeg er en livsnyder af format og ELSKER god mad. Og jeg faster gerne 2-3 dage om ugen hvis jeg kan få plads til dage som denne og stadig tabe mig. Er virkelig spændt på at se hvordan dagen påvirker vægten i morgen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar