En cremet rødbedesuppe med sprød og farverig grøntsagstopping = 229 kcal.
Rødbedesuppen var en rest fra fryseren. For at gøre den cremet og pink brugte jeg lidt Soya Cuisine fra Naturli´. Toppingen bestod af fintsnittet rå gulerod, rød peber + broccoli (en rest fra dagen før) og tørrede kornblomster.
En smuk og lækker blanding.
Rødbedesuppen blev kogt op, tilsat soyafløde og letmælk - og smagt til med lidt ekstra urtesalt og et par dråber æblecidereddike.
Toppingen kom på og så var der mad. Og det var tiltrængt. Det stod allerede klart fra morgenen af at det ikke skulle være en 0 kcal dag. I går fik jeg både bøf, vin og slik - hvilket har gjort mig rigtig sulten i dag. Det har faktisk været en rigtig slem dag at komme igennem, både med sult og lidt tømmermænd. Men suppen fik heldigvis lige kureret begge dele.
Kcal-regnskab:
180 g rødbedesuppe = 98
75 g Soya Cuisine = 94
50 g letmælk = 25
20 g broccoli = 7
10 g gulerod = 4
4 g rød peber = 1
I alt: 229 kcal - "Gratis": urtesalt, æblecidereddike og kornblomst.
Fantastisk smuk - ville ønske at jeg kunne lide rødbeder.
SvarSlet