Endnu engang blev det den helt nemme versioner med færdigkøbt sauce. Kræfterne er små, så det er den slags løsninger jeg gerne griber ud efter. Det grønne: porre, bladselleri, løg, hvidløg og chili.
Det eneste jeg snittede i hånden var porren - i tynde skiver. Resten røg i foodprocessoren.
Sellerien for sig - og bagefter løg, hvidløg og chili *wroom wroom*
Heldet havde været med mig i Fakta. I bedste Stop Spild Af Mad stil sætter de deres kød ned når det nærmer sig sidste holdbarhedsdato. Da jeg kom til kasse spurgte ekspedienten om jeg ville bruge de point jeg havde optjent på mit Coop kort - så jeg endte med kun at smide 13,50 kr for de her 2 pakker kød. Totalt i orden!
Den blev derefter vejet af og vakuumpakket i portioner af 200 g (254 kcal). Det blev til 9 pakker + lidt til kokkens frokost. Jeg lavede også frikadeller til fryseren, dem skal du også nok få opskriften på ved lejlighed.
Kcal-regnskab:
800 g oksekød (8-14%) = 1800
225 g løg = 104
100 g porre = 38
175 g bladselleri = 39
10 g hvidløg = 16
3 g chili = 2
1050 g Urtekram Pastasauce = 473
I alt: 2472 kcal - "Gratis": æblecidereddike, sort peber og urtesalt.
Færdig vægt: 1954 g
2472 : 1954 = 1,27 pr g.
1,27 x 100 = 127 kcal pr 100 g.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar